Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

op de hoogte houden

Je kunt iemand op de hoogte stellen maar je kunt ook iemand op de hoogte brengen. De Commissie zal het geachte parlementslid van verdere belangrijke ontwikkelingen in deze aangelegenheid op de hoogte houden.

Blijf Op De Hoogte Onverwerkte Emoties
Blijf Op De Hoogte Onverwerkte Emoties

Als synoniem van een ander trefwoord.

. Je zoekopdracht is bewaard zodat kan worden. U hier uzelf niet het onderwerp u Let op bij werkwoorden met zich zoals zich houden aan. Zo regelen we de beste deals. Dutch De lidstaten moeten alle pluimveehouders volledig op de hoogte houden van de rampenplannen wat nogmaals niet is gebeurd bij de uitbraak van mond- en klauwzeer.

Vertaling van op de hoogte houden in Engels. Ook mogen groothandels in geneesmiddelen elkaar op de hoogte houden over de hoeveelheid. Er zijn geen trefwoorden of synoniemen gevonden die weinig letters verschillen van op de hoogte houden. Of course i will keep you up-to.

Deze uitdrukking maakt gebruik van de passieve stem waardoor het formeel overkomt. Op de hoogte houden. Translations in context of elkaar op de hoogte houden in Dutch-English from Reverso Context. Aankondigen doen uitkomen kennis geven van mededelen meedelen melden op de hoogte brengen van op de hoogte stellen van.

U bevindt zich op. Er is geen verschil in betekenis. De nieuwsbrief Op de Hoogte verschijnt in principe iedere week en meestal op vrijdag. Nieuwsbrief Op de hoogte.

Ik zal je op de hoogte houden. Ik hou ik houd jij houdt hij houdt wij houden. Blijf mij op de hoogte houden. We will keep you updated of course.

So i will keep you informed. Aboneer op dit kanaal en ook op glowboyt. Notify in the loop. Houd u aan de regels.

Op mijnwoordenboek kun je eenvoudig Werkwoorden vervoegen in het Nederlands Frans Duits Engels en Spaans. Houden vervoegen houden vervoegen Vervoeging. Op de hoogte zijn het weten. Bekijk de voorbeelden van gebruik op de hoogte houden in het grote Nederlands.

Is zowel in gesproken als in geschreven taal de vorm. Vertalingen van het uitdrukking OP DE HOOGTE MOEST HOUDEN van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van OP DE HOOGTE MOEST HOUDEN in een zin met hun. Goede alternatieven om te zeggen hou u op de hoogte U hoort van ons. De Commissie zal het geachte parlementslid van verdere belangrijke.

Neem kennis van de definitie van op de hoogte houden. Translation for op de hoogte houden in the free Dutch-English dictionary and many other English translations. Controleer de uitspraak synoniemen en grammatica. Babla arrow_drop_down babla - Online dictionaries vocabulary conjugation.

Uiteraard houd ik jullie hier op de hoogte. Maar als het om zelf informatie verwerven gaat gebruik je op de hoogte. Please keep me informed. Op de hoogte houden.

2 betekenissen bevatten op de hoogte ergens lucht van krijgen. Zie daarvoor de tekst over Meld u aan en. Ik zal het Parlement op de hoogte houden van de vorderingen van de Groep op hoog niveau. Wij gaan de komende tijd voor je aan de slag.

2 spreekwoorden en uitdrukkingen bevatten op de hoogte op de hoogte stellen informeren. Op de hoogte brengen - spelling hyphenation synonyms translations meanings definitions. English words for op de hoogte houden include keep in the know and keep posted. Houd me op de hoogte.

I will keep Parliament. We zullen jullie natuurlijk op de hoogte houden. Samen staan we sterker voor de laagste lasten. Hierin staan alle nieuwsberichten verzameld die interessant zijn voor leden.

The Commission will inform the Honourable Member of. Uitgebreide synoniemen voor op de hoogte houden in het Nederlands. I will keep Parliament informed of developments in all these areas.

Mini Rc Drone Blazen Bubble Afstandsbediening Vliegtuigen Cool Led Light Schorsing Hoogte Houden Helikopter Speelgoed Aliexpress
Mini Rc Drone Blazen Bubble Afstandsbediening Vliegtuigen Cool Led Light Schorsing Hoogte Houden Helikopter Speelgoed Aliexpress
Je Klanten Op De Hoogte Houden Met Een Nieuwsbrief Wp Hulp
Je Klanten Op De Hoogte Houden Met Een Nieuwsbrief Wp Hulp
Noordwest Apeldoorn Gemeente Apeldoorn
Noordwest Apeldoorn Gemeente Apeldoorn
Vierdeklasssers Verdienen Hun Eigen Reis Naar Ghana Sienna Ik Ga Iedereen Per Blog Op De Hoogte Houden Noordhollandsdagblad
Vierdeklasssers Verdienen Hun Eigen Reis Naar Ghana Sienna Ik Ga Iedereen Per Blog Op De Hoogte Houden Noordhollandsdagblad
Eerlijk Werk Is De Basis Fnv
Eerlijk Werk Is De Basis Fnv

Posting Komentar untuk "op de hoogte houden"